Alexandria Professional Body Sugaring er en hårfjerningsmetode, som stammer helt tilbage fra det gamle Mesopotamien i Egypten og Grækenland. Skrifter fortæller om konger, som bad om at få deres kvinder bragt til dem rene og bløde og dermed også hårfri. Den bedre del af samfundet så hår på kroppen som værende urent.

Alexandria Professional har vundet Dermascope prisen 2015, 2016 og 2017 for det bedste sugaring produkt.

Alexandria Professional produkterne er alle sammen 100 % naturlige. Organisk og økologisk livsstil er et af vor tid største trends og det ser ud til at fortsætte på denne måde i lang tid endnu. Alexandria Professional er tro mod dette koncept som gør at produktet møder dine kunder i øjenhøjde. Alexandria er hårfjerning med høj kvalitet og denne kvalitet sikres igennem et certificeret Alexandria kursus hvortil der hører et certifikat, som bevis på din kunnen, når du har bestået prøven.

Sugaring vs. voks

Alexandria Professional sukker er meget anderledes fra voks. Alexandria professional sukker klæber sig nemlig ikke fast til levende hudceller, men fjerner derimod de døde hudceller, som efterlader huden frisk og blød. Alexandria sukkeret er 100 % naturligt og vandopløselig, som gør at den nemt kan fjernes fra huden igen, i modsætning til voks. Udover dette trækkes hårene i groretningen.

Voks er derimod lavet af harpiks, som gør at den klæber sig til alt og dermed også de levende hudceller. Dette gør, at smerten er større og de levende hudceller bliver hevet med, når voksen fjernes. Udover dette trækkes hårene imod groretningen.