“I Skønhedsklinikken Colombine på Østerbro er Sugaring-behandlinger blandt vores mange tilbud til hårfjerning. Vi bruger Alexandria især til bikinilinje og brazil, da kunderne oplever en længerevarende og mere behagelig effekt. De kan lide, at det kun er hårene, der fjernes og brugt rigtigt, efterlader Sugaring ingen mærker.

Professionelt er det også langt mere behageligt at arbejde med Sugaring, da det er et 100% naturprodukt – det siges, at man kan spise det! Rengøringen efterfølgende er også nem og tidsbesparende, idet sukkeret opløses i varmt vand og derved nemt fjernes.

Alt i alt er vi rigtig glade for at arbejde med Alexandria sugaring.”

(Gloria Rey Blond fra Skønhedsklinikken Colombine)

“Jeg har arbejdet med Alexandria Sugaring i mere end 10 år. Jeg har altid kunne lide produktet, da det er nemt at smøre på huden, og når dybt ned for at få fat på hårroden. 

Det gode ved Alexandria Sugar er, at den ikke trækker sig sammen, og derfor ikke knækker hårene. Efter så mange års erfaring, har jeg erfaret, at det er det produkt som reducerer hårvæksten mest.

Vores Kunder hos Wax Clinique har uden tvivl været tilfredse, og vender gerne tilbage til næste behandling. Med Alexandria har vores kunder fået en del mindre indgroede hår.

Helt klart det bedste produkt på markedet!

(Zala fra Wax Clinique)

“Jeg har arbejdet med Alexandria sugaring i snart 8 år og har stor succes med resultatet af sugaring. Ville ikke kunne være foruden Alexandria sugaring i min klinik – og slet ikke Christians (indehaver af Kallistos Equipment) fantastiske personlighed, viden og altid parathed til hjælp og gode råd. “

(Diana fra Diana K Skønhedsklinik)

“Jeg har arbejdet med Alexandria Professional i otte år, efter at have prøvet flere andre kendte sugaring mærker af.
Jeg elsker Alexandria, fordi det ikke klistrer lige så meget på huden, som de andre mærker jeg har arbejdet med, alle produkter er parfumefri og uden tilstoppende ingredienser, og det sætter jeg stor pris på at mine kunder ikke bliver udsat for. Det giver meget bedre resultater, og jeg har aldrig haft en eneste kunde, der ikke kunne tåle det eller som ville vælge nogen anden form for voks eller sugaring, når først de har prøvet en behandling med Alexandria.
Der er så mange fordele ved Alexandria sugaring, så jeg kunne blive ved. F.eks. findes der fem forskellige sukker pastaer, som man kan bruge med håndmetoden, så alle typer af hår på hele kroppen kan blive fjernet optimalt.
Jeg skifter imellem blød og hård pasta, afhængig af hvilket område kunden skal have fjernet hår, og hvordan temperaturforholdene er, så jeg aldrig belaster mit håndled eller oplever sukker, der sidder fast.”

(Michelle fra Kosmetiker Michelle Johansen)

“Jeg har nu gennem 10 år brugt Alexandria Professional Sugaring og det fungerer fantastisk på min klinik. 

Jeg har en klinik som stadig tror på at et godt håndværk er roden til en god behandling og der passer Alexandria Professional helt ind i min teori. 

Det er en fornøjelse at se hårroden stritte i sugaret, når man fjerner hår. Jeg har den mest loyale kundekreds og der kommer hele tiden nye kunder til.” 

(Sandra fra Sandra Bruun Skincare)